KOOP met SERVICE

KOOP met SERVICE (KMS) heeft een fullservice webwinkel ontwikkeld voor de online verkoop van huishoudelijke apparaten. Met een landelijk dekkend netwerk van échte vakmannen levert KMS advies, service en de beste producten tegen een goede prijs met altijd een witgoed-specialist bij u in de buurt.

 

Hoe werkt het?

Indien u de service van een vakman in de buurt wenst voor het bezorgen en deskundig aansluiten van het apparaat, geschied de planning in overleg met de vakman. Henry de InbouwSpecialist is ‘officieel ’partner van KOOP met SERVICE en erkend regionaal vakspecialist. 

 

Persoonlijke service

Als KMS partner help ik u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. U kunt bij mij ook terecht voor het afhalen van uw bestellingen.  Wilt u uw bestelling bij mij afhalen, dient u eerst uw bestelling in de KMS webshop plaatsen. Klik hiervoor op de onderstaande link: 

Bezorgen en Installeren 

Nadat uw bestelling is geplaatst kiest u voor bezorging door Henry de InbouwSpecialist. Uw bestelling wordt vervolgens door KMS bij mij afgeleverd en conform afspraak bij u geleverd en/of geïnstalleerd.

 

Inbouw en specifieke aanpassingen

Kosten voor eventuele specifieke aansluit- inbouw of installatie wensen worden vooraf met u afgestemd. 

Het oude apparaat en de verpakking van het nieuwe apparaat worden uiteraard door mij milieuvriendelijk afgevoerd.