Inbouw en vervanging keukenapparatuur

Henry de InbouwSpecialist staat in grote lijnen voor levering, reparatie, vervanging en aanpassing van keukenapparatuur. Als vakbekwaam witgoed- en InbouwSpecialist geef ik persoonlijk advies bij de aanschaf van uw keukenapparatuur zoals koelkasten, ovens, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, magnetrons, quookers etc. Advies op maat betekent voor mij dat ik zowel rekening houd met uw persoonlijke wensen als met de technische aspecten van de aan te schaffen apparatuur. De geselecteerde apparaten worden door mij geleverd en bij u geïnstalleerd.

Door mijn jarenlange ervaring in de verkoop- en installatie van witgoed beschik ik over uitgebreide technische kennis en een betrouwbaar toeleveranciers netwerk.

Reparatie en aanpassingen

Naast advies en levering kunt u bij mij ook terecht voor reparatieverzoeken en storingen. 

Indien blijkt dat een reparatie niet meer mogelijk is adviseer ik in de aankoop van een vervanger en bouw het nieuwe apparaat perfect passend weer voor u in.

 

Noodzakelijke aanpassingen zijn voor mij als InbouwSpecialist geen probleem. Zo is het mogelijk om toch een grotere koelkast te plaatsen terwijl er aan uw keukenuitstraling niet echt iets veranderd. Ook kan bijvoorbeeld op de plaats van een keukenkastje een inbouwapparaat worden geïnstalleerd. Dit alles wordt op een professionele wijze en met behoud van het bestaande uiterlijk van uw keuken gerealiseerd.


Aanpassingen van gas, water en elektra

Indien er wijzigingen in gas, water en elektra nodig zijn, worden deze aansluitingen vakkundig door mij aangepast.

Montage

Het (de)monteren van uw keuken behoort tevens tot de mogelijkheden. Hierbij kan uiteraard het installeren en aansluiten van uw keukenapparatuur worden meegenomen.

Advies

Ik kan u ook adviseren over de keuze in aankoop, het gebruik en de werking van alle witgoedapparaten, stofzuigers, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koel- en vrieskasten, kookplaten etc.